• Header-Overige-producten-3.jpg
Kokrrizat organike

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Shiko produktin
Kompostimi

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Shiko produktin
Gëlqere

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Shiko produktin
Dhe vullkanik

Dhe vullkanik

Dheu vullkanik „BAC“ është trajtuar me produkte që krijojnë simbiozë përpara blerjes së produktit.

Shiko produktin
biologische-producten-amino-complex.png

Amino Complex

Bac Amino Complex përmban një përqendrim të lartë të aminoacideve të lira, acideve fulvic dhe ekstrakte bimore.

Shiko produktin
overige-biologische-producten-biotablets.png

Biotabletat

Biotabletat e „BAC“ janë krijuar për të ushqyer bimët e reja dhe ato ekzistuese.

Shiko produktin
starterskit-groot-overzicht.png

Starter Pack (e madhe)

Kit BAC Organic Starter është projektuar në mënyrë që ju të mund të familjarizoheni me veten me ushqimin organik BAC të cilësisë së lartë.

Shiko produktin
overige-biologische-producten-starterspakket-klein.png

Starter Pack (e vogël)

Kit BAC Organic Starter është projektuar në mënyrë që ju të mund të familjarizoheni me veten me ushqimin organik BAC të cilësisë së lartë.

Shiko produktin

Produkte të tjera biologjike

Plehu organik prodhohet nga lëndë natyrore të papërpunuara (me origjinë bimore ose shtazore). Një fjalë tjetër referuese për plehun organik është „substrate biologjike“. Kur flasim për substratet biologjike nënkuptojmë shtresën ose substancën e poshtme ku lulëzon bima.

Plehu organik dhe ushqyesit

Çdo bimë apo shkurre duhet të marrë ushqyesit e duhur në momentin e duhur. Këta ushqyes duhet të jenë të pranishëm në sasinë e duhur, në mënyrë që bima t’i marrë sa më mirë të jetë e mundur. Nëpërmjet përdorimit të lëndëve ushqyese organike ose lëndëve ushqyese biologjike mund të plotësohen mungesat e dheut.

100% pleh organik natyral

Nëse zgjidhni plehun organik, atëherë keni zgjedhur një produkt 100% natyral. Lëndët ushqyese organike promovojnë dhera të qëndrueshme dhe të balancuara. Po ashtu përmirësohet dhe struktura e dheut. Plehu organik ka efekte të shumëfishta. Si toka ashtu dhe organizmat dhe rritja e bimëve iu nënshtrohen rezultateve pozitive nga përdorimi i plehut organik. Të gjitha produktet e „BAC Online“ gjithashtu e mbështesin këtë. Ju do të keni një tokë të shëndetshme dhe pjellore. Për këtë arsye, zgjidhni plehun organik të „BAC Online“ për një tokë sa më të pasur.

Asortimentet tona të plehut organik:

Dëshironi të këshilloheni rreth plehrave organike që ju nevojiten? Na kontaktoni.
Kemi kënaqësinë t'ju ndihmojmë! Dëshironi të blini pleh organik? Vizitoni dyqanin tonë në internet.

Qendra e dijes

Bashkëpunëtorët e „BAC“ zotërojnë njohuri të shumta në fushën e kultivimit të kulturave bujqësore. Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju njohuritë tona.

Në rast se keni pyetje në lidhje me produktet tona ose kur dëshironi të këshilloheni në lidhje me përdorimin e këtyre produkteve, mund të komunikoni me ne në çdo kohë.

Qendra e dijes

Scroll to top