• Header-Overige-producten-3.jpg

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Avantazhi i kësaj teknike është se mundësohet një rritje më e mirë dhe më e shpejtë në dheun tuaj.

Gjendet në paketime 40 litra

Çmimi: duke filluar nga 9 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Cocos

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Shiko produktin
Gëlqere

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Shiko produktin
Dhe vullkanik

Dhe vullkanik

Dheu vullkanik „BAC“ është trajtuar me produkte që krijojnë simbiozë përpara blerjes së produktit.

Shiko produktin
Scroll to top