• Header-Overige-producten-3.jpg

Biotabletat

Biotabletat e „BAC“ janë krijuar për të ushqyer bimët e reja dhe ato ekzistuese.

Tabletat përmbajnë lëndë që veprojnë ngadalë dhe në kombinim me acidet humusore dhe bakteret e dobishme tokës. Këto përmirësojnë cilësinë e tokës, në mënyrë që përthithja e lëndëve ushqyese të kryhet në mënyrë optimale. Bimët tuaja do të rriten dhe do të lulëzojnë. Biotabletat e „BAC“ janë 100% organike.

Shembuj:

  • Një alternativë më e mirë dhe më natyrale për tabletat me plehra kimike që veprojnë në mënyrë të ngadalshme
  • Përmirësim i vazhdueshëm dhe pasurim i dherave
  • Plotësisht e sigurt për bimët tuaja, ndërsa rrënjët e bimëve nuk shkatërrohen
  • Azoti i paasimiluar merret nga bakteret e dheut dhe në këtë mënyrë nuk shpëlahet nga uji.
  • Tabletat nuk lënë mbetje pas dhe përdoren me lehtësi.
  • Të përshtatshme për bimët e dhomave, bimët në vazo dhe bimët kacavjerrëse

Ne këshillojmë që biotabletat të përdoren në kombinim me „Funky Fungi“ dhe stimuluesit e „BAC“. Tabletat duhet të futen në dhe në thellësinë 2,5 cm pranë rrënjëve.
Pas kësaj, bima ujitet.

Biotablets

BAC - Control Uion - 4

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Shiko produktin
Kompostimi

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Shiko produktin
Gëlqere

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Shiko produktin
Dhe vullkanik

Dhe vullkanik

Dheu vullkanik „BAC“ është trajtuar me produkte që krijojnë simbiozë përpara blerjes së produktit.

Shiko produktin
Scroll to top