• Header-Overige-producten-3.jpg

Pelet organike

Peletat bio BAC janë peleta të plehrave organike për përmirësimin e tokës së përdorur dhe kokosit.

Peleta BAC Bio

Granulat bio BAC përmbajnë një përqendrim të lartë të substancave organike. Ato përthithen lehtësisht nga toka dhe stimulojnë formimin e rrënjëve. Ato gjithashtu promovojnë biodiversitetin e tokës.

Dozimi:
1 dorë e plotë për 5 litra tokë/koko.
1 KG për 10 m2 tokë/koko.

NPK : 10-4-6
10% azot (N) nga të cilat 5% e lidhur organikisht
nitrogjen dhe 5% azot ure
4% fosfat (P2O5), i tretshëm në ujë dhe citrat amoniumi neutral.
6% kalium (K2O), i tretshëm në ujë.
Përmbajtja e lëndës organike është të paktën 45%.

Ruani në një vend të thatë dhe të errët.
Mbajeni larg fëmijëve.
Transporti drejt.

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Gjendet në paketime 4,5 kg.

Çmimi: duke filluar nga 15 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Biokorrels

Dhe vullkanik

Dhe vullkanik

Dheu vullkanik „BAC“ është trajtuar me produkte që krijojnë simbiozë përpara blerjes së produktit.

Shiko produktin
Kompostimi

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Shiko produktin
Gëlqere

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Shiko produktin
Biotabletat

Biotabletat

Biotabletat e „BAC“ janë krijuar për të ushqyer bimët e reja dhe ato ekzistuese.

Shiko produktin
Scroll to top