• Header-Overige-producten-3.jpg

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Gëlqerja „BAC“ kujdeset për një pH të stabilizuar të dheut dhe kompostimit. Po ashtu, ju i ofroni sërish kalciumin e nevojshëm dheut dhe kompostimit të përdorur.

Gjendet në paketime 5 kg.

Çmimi: duke filluar nga 16 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Kalk

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Shiko produktin
Kompostimi

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Shiko produktin
Dhe vullkanik

Dhe vullkanik

Dheu vullkanik „BAC“ është trajtuar me produkte që krijojnë simbiozë përpara blerjes së produktit.

Shiko produktin
Biotabletat

Biotabletat

Biotabletat e „BAC“ janë krijuar për të ushqyer bimët e reja dhe ato ekzistuese.

Shiko produktin
Scroll to top