• Header-Overige-producten-3.jpg

Dhe vullkanik

Dheu vullkanik „BAC“ është trajtuar me produkte që krijojnë simbiozë përpara blerjes së produktit.

Avantazhi i kësaj teknike është se mundësohet një rritje më e mirë dhe më e shpejtë në dheun tuaj. Toka është ushqyer me dheun vullkanik pasi në të gjenden shumë elemente ushqyese.

Gjendet në paketime 40 litra

Çmimi: duke filluar nga 7,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Lava-aarde

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Shiko produktin
Kompostimi

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Shiko produktin
Gëlqere

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Shiko produktin
Biotabletat

Biotabletat

Biotabletat e „BAC“ janë krijuar për të ushqyer bimët e reja dhe ato ekzistuese.

Shiko produktin
Scroll to top