• Header-producten-1.jpg
Faqja kryesore > Produkte Biologjike
Ushqyes biologjik lulëzimi

Ushqyes biologjik lulëzimi

Ushqyesi biologjik i lulëzimit „BAC“ është prodhuar në mënyrë të tillë që të përmbushë të gjitha nevojat e kulturave tuaja gjatë procesit të lulëzimit.

Shiko produktin
Ushqyes për rritjen

Ushqyes për rritjen

Ushqyesi për rritjen „BAC“ është prodhuar në mënyrë të tillë që të përmbushë të gjitha nevojat e kulturave tuaja gjatë procesit të rritjes.

Shiko produktin
PK Booster

PK Booster

Përdorimi i rritësit „BAC PK booster“ ka çuar në rezultate shumë të mira në kopshtarinë dhe bujqësinë angleze.

Shiko produktin
Amplifikatorë

Amplifikatorë

Jeni në kërkim të përforcuesve biologjikë për bimët? Ne ju vijmë në ndihmë për këtë. Ne disponojmë një gamë të gjerë përforcuesish biologjikë për bimët.

Shiko produktet
Lava aarde.jpg

Produkte të tjera

Plehu organik prodhohet nga lëndë natyrore të papërpunuara (me origjinë bimore ose shtazore).

Shiko produktet

 

Produkte biologjike

Dëshironi të kultivoni bimët në mënyrë biologjike dhe jeni në kërkim të ushqyesve biologjikë me anë të të cilëve mund të realizoni kultura të mira? Në këtë rast ne ju këshillojmë të përdorni produktet biologjike „BAC“.

„BAC“ ka krijuar një seri produktesh që përmbushin kriteret e vendosura për kultivimin biologjik.

Produktet biologjike „BAC“:

Qfarë janë plehrat biologjike / organike?

Nëse ju si kultivues dëshironi të kultivoni në një mënyrë më të qëndrueshme dhe miqësore për mjedisin, plehrat organike mund të luajnë një rol të rëndësishëm. Gjithashtu ka edhe disa avantazhe ndaj plehrave kimike.

Plehrat organike janë plehra që përbëhen tërësisht nga lëndët e para natyrore me origjinë bimore ose shtazore. Elementet ushqyese në plehrat organike, përfshirë azotin, fosforin dhe kaliumin, lirohen kur mikroorganizmat si bakteriet dhe kërpudhat tretin plehrat. Linja ushqimore organike e kompanisë BAC është e përbërë vetëm nga lëndë të para bimore dhe për këtë arsye mund të mbajë markën cilësore "Vegan".

Avantazhet e plehrave organike.

Plehrat organike nga kompania BAC kanë një varg avantazhesh:

  • Përdorimi i plehrave organike rritë sasinë e lëndës organike në tokë dhe e bënë tokën më të shëndetshme dhe më pjellore.
  • Ato sigurojnë një strukturë të tokës të ajrosur.
  • Ato kanë një kohëzgjatje veprimi më të gjatë.
  • Asnjë ose pak shpërlarje të elementeve ushqimorë.
  • Rrënjët nuk rrezikohen të dëmtohen.
  • Miqësore për mjedisin

Një avantazh i madh i përdorimit të plehrave organikë është se ato përmirësojnë strukturën e tokës. Përdorimi i plehrave organike në kombinim me stimuluesit e kompanisë BAC rrit aktivitetin mikrobiologjik në tokë. Substancat organike tretën dhe shëndërrohen në jetën e tokës në acide humike dhe aminoacide. Për këtë proces nevojitet oksigjen i cili tërhiqet nga jashtë. Rezultati është toka pjellore me shumë biodiversitet. Një strukturë e mirë ku bima mund të marrë ushqim të mjaftueshëm dhe lagështi siguron një prodhim të bukur dhe të shëndetshme me një rezistencë të lartë ndaj sëmundjeve dhe dëmtuesve.

Qendra e dijes

Bashkëpunëtorët e „BAC“ zotërojnë njohuri të shumta në fushën e kultivimit të kulturave bujqësore. Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju njohuritë tona.

Në rast se keni pyetje në lidhje me produktet tona ose kur dëshironi të këshilloheni në lidhje me përdorimin e këtyre produkteve, mund të komunikoni me ne në çdo kohë.

Qendra e dijes

Scroll to top