• Header-Biologisch-producten-3.jpg

Rritës biologjik „PK Booster“

Përdorimi i rritësit „BAC PK booster“ ka çuar në rezultate shumë të mira në kopshtarinë dhe bujqësinë angleze. Rritësi biologjik „PK booster“ kujdeset për prodhimin e sasive të mëdha të sheqerit në bimët tuaja. Si rrjedhojë, cilësia do të përmirësohet ndjeshëm.

Po ashtu, shija dhe aroma do të influencohen pozitivisht. Duke qenë se rritësi „BAC PK booster“ është prodhuar për bimët tuaja, ai nuk do të influencojë në prishjen e ekuilibrave. Rritësi „BAC PK booster“ përbëhet nga komponentë të miratuar nga „Soil Association“. Për shkak të përmbajtjes së lartë të mineraleve dhe të sheqernave, ky pleh bashkëpunon në harmoni me bakteret që gjenden në tokë dhe „mycorrhiza“ e „BAC“.

Ky produkt përmban „Yucca“, i cili është një element i lëngshëm natyror që ndihmon në depërtimin e thellë të plehut në tokë. „Yucca“ kontribuon gjithashtu në një balancë të qëndrueshme të ujit si në toka të hapura ashtu dhe në vazo. Qëllimi: rezultate maksimale si në shije ashtu edhe në aromë e cilësi.

Gjendet në paketime 250 ml, 500 ml, 1 dhe 5 litra

Çmimi: duke filluar nga 25,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Biologische PK booster

BAC SKAL Biocontrole  BAC - Control Uion - 4

Ushqyes biologjik lulëzimi

Ushqyes biologjik lulëzimi

Ushqyesi biologjik i lulëzimit „BAC“ është prodhuar në mënyrë të tillë që të përmbushë të gjitha nevojat e kulturave tuaja gjatë procesit të lulëzimit.

Shiko produktin
Ushqyes për rritjen

Ushqyes për rritjen

Ushqyesi për rritjen „BAC“ është prodhuar në mënyrë të tillë që të përmbushë të gjitha nevojat e kulturave tuaja gjatë procesit të rritjes.

Shiko produktin
Produkte të tjera

Produkte të tjera

Plehu organik prodhohet nga lëndë natyrore të papërpunuara (me origjinë bimore ose shtazore).

Shiko produktet
Amplifikatorë

Amplifikatorë

Jeni në kërkim të përforcuesve biologjikë për bimët? Ne ju vijmë në ndihmë për këtë. Ne disponojmë një gamë të gjerë përforcuesish biologjikë për bimët.

Shiko produktet
Scroll to top