• Header-Plantversterkers-5.jpg
Bio Clone

Bio Clone

Xheli „Bio Clone“ është një xhel 100% natyral. Ai kujdeset për një fillim optimal të fidanëve. Rrënjëzim i shpejtë dhe një ushqyes shumë i fuqishëm për bimën tuaj.

Shiko produktin
Ushqyes biologjik për gjethet

Ushqyes biologjik për gjethet

Ushqyesi për gjethet „BAC“ kujdeset për prodhimin e shpejtë të klorofilit (ngjyra e gjelbër) në gjethe.

Shiko produktin
Funky Fungi

Funky Fungi

Kërpudhat „BAC“ përbëhen ndër të tjera nga 4 lloje „Mycorrhiza“.

Shiko produktin
Pro Active

Pro Active

„BAC Pro Active“ përbëhet nga aminoacide të ndryshme bimore, vitamina dhe proteina.

Shiko produktin
X-Seed

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Shiko produktin

Amplifikatorë

Jeni në kërkim të përforcuesve biologjikë për bimët? Ne ju vijmë në ndihmë për këtë. Ne disponojmë një gamë të gjerë përforcuesish biologjikë për bimët.

Përse përforcues biologjikë?

Përforcuesit biologjikë kujdesen për një tokë të shëndetshme. Një tokë e shëndetshme parandalon sëmundjet dhe i bën bimët të fuqishme. Këtu vlen thënia „të parandalosh është më mirë se të kurosh“! Roli i përforcuesve biologjikë rritet përgjatë zhvillimit të lulëzimit të bimës. Në këtë mënyrë, bimët preken më pak nga sëmundjet, pasi ato nxiten të prodhojnë mekanizma mbrojtës (antitrupa) ndaj sëmundjeve.

Llojet e ndryshme të përforcuesve biologjikë.

Përforcuesit biologjikë përdoren me sukses prej vitesh.

Në fund të kësaj faqeje do të gjeni më shumë informacione rreth përforcuesve biologjikë që ofrojmë. Dëshironi këshilla rreth përdorimit sa më optimal të përforcuesve biologjikë ose dëshironi të porosisni përforcues për bimët? Atëherë mos hezitoni të na kontaktoni.

Qendra e dijes

Bashkëpunëtorët e „BAC“ zotërojnë njohuri të shumta në fushën e kultivimit të kulturave bujqësore. Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju njohuritë tona.

Në rast se keni pyetje në lidhje me produktet tona ose kur dëshironi të këshilloheni në lidhje me përdorimin e këtyre produkteve, mund të komunikoni me ne në çdo kohë.

Qendra e dijes

Scroll to top