• Header-Plantversterkers-5.jpg

Ushqyes biologjik për gjethet

Ushqyesi për gjethet „BAC“ kujdeset për prodhimin e shpejtë të klorofilit (ngjyra e gjelbër) në gjethe. Mikroorganizmat (bakteret fotosintetike) e pranishëm në gjethe dhe që kujdesen për prodhimin e klorofilit, stimulohen nëpërmjet ushqyesve për gjethet „BAC“.

Po ashtu, ushqyesi për gjethet përdoret edhe si përforcues për gjithë bimën. Bimët tuaja bëhen më të forta, ndërsa gjethet më të trasha. Myku, „botrytis“ dhe dëmtuesit e tjerë në këtë mënyrë kanë më pak shanse të prekin kulturat tuaja. Po ashtu ushqyesi për gjethet „BAC“ përmban komponentë që i bëjnë kulturat tuaja jotërheqëse për dëmtues të tillë si merimangat, mizat etj. Kështu ju i mbani lehtësisht larg këta dëmtues, pasi ata nuk i pëlqejnë më kulturat tuaja. Parandalimi është më mirë se kurimi.

Gjendet në paketime 120 ml dhe 500 ml.

Çmimi: Duke filluar nga 31 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Biologische bladvoeding

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Xheli „Bio Clone“ është një xhel 100% natyral. Ai kujdeset për një fillim optimal të fidanëve. Rrënjëzim i shpejtë dhe një ushqyes shumë i fuqishëm për bimën tuaj.

Shiko produktin
X-Seed

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Shiko produktin
Funky Fungi

Funky Fungi

Kërpudhat „BAC“ përbëhen ndër të tjera nga 4 lloje „Mycorrhiza“.

Shiko produktin
Pro Active

Pro Active

„BAC Pro Active“ përbëhet nga aminoacide të ndryshme bimore, vitamina dhe proteina.

Shiko produktin
Scroll to top