• Header-Plantversterkers-5.jpg

Bio Clone

Bio Clone xhel është një xhel 100% natyral i prerjeve. Ky siguron për një fillim optimal të prerjeve. Bio Clone siguron një mjedis të jetesës optimale rreth sistemit rrënjësor..

Krijon një mikro-diversitet aq të shëndetshëm rreth rrënjëve që nuk ka asnjë pengesë që rrënjët të rriten në një form të shëndetshme.

Avantazhet kryesore:

  • 100% organike
  • I padëmshëm
  • Aktivizon jetën e tokës në nivelin mikro. Aty ku ështe e nevojshme.
  • Miqësore për mjedisin
  • PA hormone

Çmimi: duke filluar nga 13,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Bioclone gel

X-Seed

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Shiko produktin
Ushqyes biologjik për gjethet

Ushqyes biologjik për gjethet

Ushqyesi për gjethet „BAC“ kujdeset për prodhimin e shpejtë të klorofilit (ngjyra e gjelbër) në gjethe.

Shiko produktin
Funky Fungi

Funky Fungi

Kërpudhat „BAC“ përbëhen ndër të tjera nga 4 lloje „Mycorrhiza“.

Shiko produktin
Pro Active

Pro Active

„BAC Pro Active“ përbëhet nga aminoacide të ndryshme bimore, vitamina dhe proteina.

Shiko produktin
Scroll to top