• Header-Plantversterkers-5.jpg

„Pro Active“ biologjik

„BAC Pro Active“ përbëhet nga aminoacide të ndryshme bimore, vitamina dhe proteina.

Duke përdorur ushqyesit proaktivë, bimët tuaja do të zhvillohen në mënyrë vitale, çfarë do të thotë se do të ketë zhvillim jo vetëm të rrënjëve (sythat e tyre), gjetheve (ngjyra e gjelbër) dhe prodhimit të luleve, por edhe do të vendosen ekuilibrat (simbioza) në mjedisin tuaj (toka).

Gjendet në paketime 120 ml dhe 500 ml.

Çmimi: duke filluar nga 29 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Biologische pro-active

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Xheli „Bio Clone“ është një xhel 100% natyral. Ai kujdeset për një fillim optimal të fidanëve. Rrënjëzim i shpejtë dhe një ushqyes shumë i fuqishëm për bimën tuaj.

Shiko produktin
Ushqyes biologjik për gjethet

Ushqyes biologjik për gjethet

Ushqyesi për gjethet „BAC“ kujdeset për prodhimin e shpejtë të klorofilit (ngjyra e gjelbër) në gjethe.

Shiko produktin
Funky Fungi

Funky Fungi

Kërpudhat „BAC“ përbëhen ndër të tjera nga 4 lloje „Mycorrhiza“.

Shiko produktin
X-Seed

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Shiko produktin
Scroll to top