• Header-Plantstimulatoren-6.jpg

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Çmimi: duke filluar nga 7,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

X-Seed

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Xheli „Bio Clone“ është një xhel 100% natyral. Ai kujdeset për një fillim optimal të fidanëve. Rrënjëzim i shpejtë dhe një ushqyes shumë i fuqishëm për bimën tuaj.

Shiko produktin
Stimulues biologjik i lulëzimit

Stimulues biologjik i lulëzimit

Stimuluesi biologjik i lulëzimit nxit shumimin e mikroorganizmave pozitivë në tokë dhe në këtë mënyrë marrja dhe përcjellja e lëndëve ushqyese (K) në bimë do të kryhet më shpejt.

Shiko produktin
Final Solution

Final Solution

„BAC Final Solution“ siguron një fermentim të shpejtë të të gjitha mbetjeve rreth rrënjëve dhe sythave të rrënjëve.

Shiko produktin
Stimulues biologjik i rrënjëve

Stimulues biologjik i rrënjëve

Nxit rritjen e mikroorganizmave në tokë, e cila i shërben marrjes së lëndëve ushqyese nga rrënjët.

Shiko produktin
Scroll to top