• Header-Plantstimulatoren-6.jpg
Faqja kryesore > Stimulues Bimësh > Stimuluesi I Fazës Së Lulëzimit

Stimulues biologjik i lulëzimit

Stimuluesi biologjik i lulëzimit nxit shumimin e mikroorganizmave pozitivë në tokë dhe në këtë mënyrë marrja dhe përcjellja e lëndëve ushqyese (K) në bimë do të kryhet më shpejt. Kjo do të thotë që kulturat e vogla do të fillojnë të lulëzojnë më shpejt.

Po ashtu, mikroorganizmat kujdesen për prodhimin e oksigjenit dhe lidhjen e tij me lëndët ushqyese. Nëpërmjet shumimit të mikroorganizmave pozitivë, toka mbrohet gjithashtu nga sëmundjet e ndryshme. Stimuluesit e lulëzimit „BAC“, të quajtur ndryshe edhe ushqyesit e lulëzimit, kanë gjithashtu efekt pastrues mbi kokat e spërkatësve. Në këtë mënyrë nuk krijohen më bllokime në tubat apo në kokat e spërkatësve. Ky stimulues i lulëzimit ka gjithashtu efekt rritjeje të pH-së në rrënjë.

Të ruhet në vende të ftohta dhe të mos përdoren asnjëherë enzima, pasi ato formohen nga mikroorganizmat! Ky ushqyes ka përqendrim shumë të lartë.

Gjendet në paketime: 60 ml (sasia është e vlefshme për 600 litra), 120 ml (sasia është e vlefshme për 1200 litra), 300 ml (sasia është e vlefshme për 3000 litra) dhe 1 litër (sasia është e vlefshme për 10 000 litra).

Çmimi: duke filluar nga 27 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Biologische bloeistimulator

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Xheli „Bio Clone“ është një xhel 100% natyral. Ai kujdeset për një fillim optimal të fidanëve. Rrënjëzim i shpejtë dhe një ushqyes shumë i fuqishëm për bimën tuaj.

Shiko produktin
X-Seed

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Shiko produktin
Final Solution

Final Solution

„BAC Final Solution“ siguron një fermentim të shpejtë të të gjitha mbetjeve rreth rrënjëve dhe sythave të rrënjëve.

Shiko produktin
Stimulues biologjik i rrënjëve

Stimulues biologjik i rrënjëve

Nxit rritjen e mikroorganizmave në tokë, e cila i shërben marrjes së lëndëve ushqyese nga rrënjët.

Shiko produktin
Scroll to top