• Header-Plantstimulatoren-6.jpg

„Final Solution“ biologjik

„BAC Final Solution“ siguron një fermentim të shpejtë të të gjitha mbetjeve rreth rrënjëve dhe sythave të rrënjëve. Duke stimuluar grupe të caktuara mikroorganizmash, ato do të fillojnë të prodhojnë enzima.

Këto enzima sigurojnë lidhjen e lëndëve të pranishme në ujë, si klori (Cl) dhe natriumi (Na). Në këtë mënyrë, këto substanca të dëmshme nuk do të kenë ndikim të EC (kripërave) tek rrënja. Kështu, kulturat tuaja kanë mundësinë të marrin të gjitha elementet e nevojshme nga „BAC PK Booster“. Ky produkt është gjithashtu shumë i përshtatshëm për përmirësimin e substrateve. Të ruhet në vende të ftohta dhe të mos përdoren enzimat te këto produkte biologjike!

Gjendet në paketime: 60 ml (sasia është e vlefshme për 600 litra), 120 ml (sasia është e vlefshme për 1200 litra), 300 ml (sasia është e vlefshme për 3000 litra) dhe 1 litër (sasia është e vlefshme për 10 000 litra).

Çmimi: duke filluar nga 29,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Biologische final solution

BAC - Control Uion - 4

Bio Clone

Bio Clone

Xheli „Bio Clone“ është një xhel 100% natyral. Ai kujdeset për një fillim optimal të fidanëve. Rrënjëzim i shpejtë dhe një ushqyes shumë i fuqishëm për bimën tuaj.

Shiko produktin
Stimulues biologjik i lulëzimit

Stimulues biologjik i lulëzimit

Stimuluesi biologjik i lulëzimit nxit shumimin e mikroorganizmave pozitivë në tokë dhe në këtë mënyrë marrja dhe përcjellja e lëndëve ushqyese (K) në bimë do të kryhet më shpejt.

Shiko produktin
X-Seed

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Shiko produktin
Stimulues biologjik i rrënjëve

Stimulues biologjik i rrënjëve

Nxit rritjen e mikroorganizmave në tokë, e cila i shërben marrjes së lëndëve ushqyese nga rrënjët.

Shiko produktin
Scroll to top