• Header-Plantstimulatoren-6.jpg

Bio Clone

Bio Clone xhel është një xhel 100% natyral i prerjeve. Ky siguron për një fillim optimal të prerjeve. Bio Clone siguron një mjedis të jetesës optimale rreth sistemit rrënjësor..

Krijon një mikro-diversitet aq të shëndetshëm rreth rrënjëve që nuk ka asnjë pengesë që rrënjët të rriten në një form të shëndetshme.

Avantazhet kryesore:

  • 100% organike
  • I padëmshëm
  • Aktivizon jetën e tokës në nivelin mikro. Aty ku ështe e nevojshme.
  • Miqësore për mjedisin
  • PA hormone

Çmimi: duke filluar nga 13,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Bioclone gel

X-Seed

X-Seed

„X-Seed“ është një nga produktet tona 100% natyrale. Është një produkt revolucionar që ndihmon në përmirësimin dhe përshpejtimin e mbirjes së farave!

Shiko produktin
Stimulues biologjik i lulëzimit

Stimulues biologjik i lulëzimit

Stimuluesi biologjik i lulëzimit nxit shumimin e mikroorganizmave pozitivë në tokë dhe në këtë mënyrë marrja dhe përcjellja e lëndëve ushqyese (K) në bimë do të kryhet më shpejt.

Shiko produktin
Final Solution

Final Solution

„BAC Final Solution“ siguron një fermentim të shpejtë të të gjitha mbetjeve rreth rrënjëve dhe sythave të rrënjëve.

Shiko produktin
Stimulues biologjik i rrënjëve

Stimulues biologjik i rrënjëve

Nxit rritjen e mikroorganizmave në tokë, e cila i shërben marrjes së lëndëve ushqyese nga rrënjët.

Shiko produktin
Scroll to top