Close sidebar navigation

Qendra e dijes

Kenniscentrum-persoonlijk-advies.png

Këshilla personale

Dëshironi të merrni këshilla personale nga bashkëpunëtorët tanë? Ju vijmë në ndihmë me kënaqësi!

Dërgo pyetjen
Kenniscentrum-veelgestelde-vragen.png

Pyetjet më të shpeshta

Shihni pyetjet më të shpeshta mbi produktet tona ose mbi kultivimin e bimëve.

Lexo më shumë
Kenniscentrum-blog.png

Blog

Në blogun tonë ju informojmë në lidhje me të rejat më të fundit në fushën e kultivimit dhe rritjes.

Lexo më shumë

Çfarë është fotosinteza (procesi i marrjes së dioksidit të karbonit)

Blog-Wat-is-fotosynthese.jpg06 dec Një bimë mund të kryejë procesin e fotosintezës në pjesët e saj jeshile me ndihmën e kloroplasteve. Qëllimi është prodhimi i sheqerit (glukozës) dhe prodhimi i oksigjenit (O2). Për të kryer ... Lexoni më shumë

Avantazhet e „Mycorrhiza“

mycorrhiza06 dec Edhe pse kur mendoni për mykun ajo që keni parasysh është myku te buka apo te një portokall i prishur, mund të themi se ka lloje të ndryshme të tij. Dhe këtu do të flasim për llojet që jetojnë në ... Lexoni më shumë

Rrjetet sociale

Qëndroni të përditësuar duke na ndjekur!

Kontakt

BG Products BV
Spectrumlaan 39
2665 NM  Bleiswijk
Holandë

+31 (0)182 - 687 530
info@baconline.nl

Scroll to top