• Header-Minerale-producten-3.jpg

Ushqyes hidrologjik

Ushqyes hidrologjik „A&B“ shumë i përqendruar për periudhën e rritjes dhe lulëzimit të bimës.

I pasur me mineralet më të vlefshme, ndër të cilat kompleks hekuri të kuq. Të përdoret në terrene të rrafshëta, mapito, tallash druri, paleta balte dhe perlit.

Gjendet në paketime 1, 5, 10 dhe 20 litra

Çmimi: duke filluar nga 12 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Hydro voeding

Ushqyes për tokën

Ushqyes për tokën

Një ushqyes shumë i përqendruar me 1 komponent për periudhën e rritjes dhe lulëzimit të bimës.

Shiko produktin
Ushqyes për kompostimin

Ushqyes për kompostimin

Ushqyes për kompostimin „A&B“ shumë i përqendruar për periudhën e rritjes dhe lulëzimit të bimës.

Shiko produktin
F1 extreme Booster

F1 extreme Booster

„BAC F1 Extreme Booster“ është një ushqyes tepër i përqendruar, i cili përmban mineralet më të vlefshme dhe me melasa të ndryshme të sheqerit.

Shiko produktin
Ushqyes ekstra

Ushqyes ekstra

Jeni në kërkim të ushqyesve që stimulojnë dhe forcojnë bimët tuaja gjatë çdo faze?

Shiko produktet
Scroll to top