• Header-Toevoegingen-5.jpg

Silica Power

Rritësi „Silicium“ përdoret si i tillë përgjatë gjithë ciklit të bimës. Ai aktivizon gjallërinë e tokës dhe forcon qelizat bimore. Nëpërmjet tij bima bëhet më rezistente ndaj sëmundjeve dhe dëmtuesve të tjerë.

Disa avantazhe të tjera të ushqyesve „silica power“:

  • Forcon bimën
  • Mbron ndaj stresit
  • I bën solide muret e qelizave
  • Formim më i mirë i luleve
  • Rendiment dhe cilësi më e mirë
  • Rrit përqendrimin e lëndës së thatë

Çmimi: duke filluar nga 29 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Silica Power

pH -

pH -

pH- shumë i përqendruar për uljen e vlerave të pH-së.

Shiko produktin
pH +

pH +

pH+ shumë i përqendruar për rritjen e vlerave të pH-së.

Shiko produktin
Plant Vitality Plus

Plant Vitality Plus

Ushqyesi „vitality plus“ mund të përdoret gjatë të gjitha cikleve të bimës.

Shiko produktin
Scroll to top