• Header-Toevoegingen-5.jpg

Plant Vitality Plus

Ushqyesi „vitality plus“ mund të përdoret gjatë të gjitha cikleve të bimës.

Mund të përdoret si parandalues i stresit. Të spërkatet mirë pjesa e sipërme dhe e poshtme e gjetheve. Nëse është e nevojshme, procedura të përsëritet pas 5 ditësh. Ky është një produkt i biodegradueshëm dhe për këtë arsye nuk ka asnjë efekt negativ mbi bimën apo në dhe.

Gjendet në paketime: 250 ml (sasia është e vlefshme për një tretësirë 5 litra spërkatës të lëngshëm) dhe 500 ml. (sasia është e vlefshme për një tretësirë 10 litra spërkatës të lëngshëm).

Çmimi: duke filluar nga 28,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Vitality plus

pH -

pH -

pH- shumë i përqendruar për uljen e vlerave të pH-së.

Shiko produktin
pH +

pH +

pH+ shumë i përqendruar për rritjen e vlerave të pH-së.

Shiko produktin
Silica Power

Silica Power

Rritësi „Silicium“ përdoret si i tillë përgjatë gjithë ciklit të bimës. Ai aktivizon gjallërinë e tokës dhe forcon qelizat bimore.

Shiko produktin
Scroll to top