• Header-Toevoegingen-5.jpg

pH -

pH- shumë i përqendruar për uljen e vlerave të pH-së.

Me këtë pH- është e mundur mbajtja e stabilizuar e vlerës së pH-së në rezervuarin e ujit.

Gjendet në paketime 1 litër

Çmimi: duke filluar nga 8,50 €

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

pH Min - BAC Online

Silica Power

Silica Power

Rritësi „Silicium“ përdoret si i tillë përgjatë gjithë ciklit të bimës. Ai aktivizon gjallërinë e tokës dhe forcon qelizat bimore.

Shiko produktin
pH +

pH +

pH+ shumë i përqendruar për rritjen e vlerave të pH-së.

Shiko produktin
Plant Vitality Plus

Plant Vitality Plus

Ushqyesi „vitality plus“ mund të përdoret gjatë të gjitha cikleve të bimës.

Shiko produktin
Scroll to top