• Header-Minerale-producten-3.jpg
Faqja kryesore > Produkte Minerale > F1 Extreme Booster

F1 Extreme Booster

„BAC F1 Extreme Booster“ është një ushqyes tepër i përqendruar, i cili përmban mineralet më të vlefshme dhe me melasa të ndryshme të sheqerit.

Rritësi „F1 booster“ kujdeset për një rritje shumë të mirë të kulturave tuaja. Po ashtu, do të forcohet si shija edhe aroma. Rritësi „F1 Extreme Booster“ mund të përdoret në të gjitha llojet e dherave dhe gjithashtu mund të përdoret në kombinim me ushqyes të tjerë.

Gjendet në paketime 1, 5, 10 dhe 20 litra

Çmimi: duke filluar nga 24 €,-

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

F1 extreme booster

Ushqyes për tokën

Ushqyes për tokën

Një ushqyes shumë i përqendruar me 1 komponent për periudhën e rritjes dhe lulëzimit të bimës.

Shiko produktin
Ushqyes për kompostimin

Ushqyes për kompostimin

Ushqyes për kompostimin „A&B“ shumë i përqendruar për periudhën e rritjes dhe lulëzimit të bimës.

Shiko produktin
Ushqyes ekstra

Ushqyes ekstra

Jeni në kërkim të ushqyesve që stimulojnë dhe forcojnë bimët tuaja gjatë çdo faze?

Shiko produktet
Ushqyes hidrologjik

Ushqyes hidrologjik

Ushqyes hidrologjik „A&B“ shumë i përqendruar për periudhën e rritjes dhe lulëzimit të bimës.

Shiko produktin
Scroll to top