• Header-Overige-producten-3.jpg

Starter Pack (e vogël)

Kit BAC Organic Starter është projektuar në mënyrë që ju të mund të familjarizoheni me veten me ushqimin organik BAC të cilësisë së lartë.

përmbajtje

  • Organic Grow 250 ml
  • Organic Bloom 500 ml
  • Organic PK Booster 250 ml

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Lava-aarde

BAC-Vegan.svgBAC - Control Uion - 4

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Shiko produktin
Kompostimi

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Shiko produktin
Gëlqere

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Shiko produktin
Biotabletat

Biotabletat

Biotabletat e „BAC“ janë krijuar për të ushqyer bimët e reja dhe ato ekzistuese.

Shiko produktin
Scroll to top