• Header-Overige-producten-3.jpg

Starter Pack (e madhe)

Kit BAC Organic Starter është projektuar në mënyrë që ju të mund të familjarizoheni me veten me ushqimin organik BAC të cilësisë së lartë. Paketa starter përmban gjithçka që ju nevojitet për +/- 1 m². Si një promovim shtesë, paketa përmban edhe disa herë numër të mjaftueshëm të Stimulatorit të Rrënjëve, Bloom Stimulator, PK Booster Organike dhe Zgjidhjen përfundimtare. Me mbarështimin e ardhshëm, ju duhet vetëm të blini rritje shtesë organike dhe lulëzim organik.

përmbajtja:

  • X-Seed 10 ml sachet
  • Organic Grow 250 ml
  • Organic Bloom 250 ml
  • Organic PK Booster 250 ml
  • Root Stimulator 30 ml
  • Bloom Stimulator 30 ml
  • Final Solution 30 ml

Kur rritja organike siguron strukturën optimale të skeletit, rrënjët / rrënjët e flokëve, fidanët e rritjes dhe gjethet e kulture tuaj, lulëzimi organik siguron prodhimin e luleve dhe sheqernave. Përforcuesi PK bën prodhimin e eksploziv të sheqerit në një kulture dhe përmirëson shijen, aromën dhe cilësinë e produktit tuaj përfundimtar.

Stimuluesit përmirësojnë dhe përshpejtojnë proceset e ndryshme. Për shembull, një stimulues i rrënjës përshpejton prodhimin rrënjësor, dhe një stimulues lulëzimi siguron thithjen më të mirë dhe më të shpejtë të lëndëve ushqyese. Së fundi, ju mund të përdorni Zgjidhjen Përfundimtare për të kthyer kripërat e mbeturinave në enzima me cilësi të lartë dhe shpejt të tretshëm.

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

Lava-aarde

BAC-Vegan.svgBAC - Control Uion - 4

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike

Kokrrizat organike „BAC“ janë kokrriza plehu organik që përmirësojnë dheun e përdorur dhe kompostimin.

Shiko produktin
Kompostimi

Kompostimi

Kompostimi „BAC“ është trajtuar gjithashtu me „final solution“ që ndërkohë, përpara blerjes së produktit, të krijohet një simbiozë.

Shiko produktin
Gëlqere

Gëlqere

Për përmirësimin e kushteve të dherave dhe kompostimit. Gëlqerja duhet të përzihet mirë me dheun.

Shiko produktin
Dhe vullkanik

Dhe vullkanik

Dheu vullkanik „BAC“ është trajtuar me produkte që krijojnë simbiozë përpara blerjes së produktit.

Shiko produktin
Scroll to top