• Header-Biologisch-producten-3.jpg

Amino Complex

Bac Amino Complex përmban një përqendrim të lartë të aminoacideve të lira, acideve fulvic dhe ekstrakte bimore. Nëse bima tregon ndonjë simptomë, doza dhe frekuenca e përdorimit mund të rritet.

përdorni:
Është e këshillueshme që të përdoret produkti kur të korrat kanë nevojë për një stimul fiziologjik, për shembull gjatë ciklit vegjetativ të hershëm, kur bimët kanë masë të mjaftueshme të gjetheve.

Porositni në dyqanin tonë në internetKërkoni një pikë shitjeje

BAC - Control Uion - 4

Produkte të tjera

Produkte të tjera

Plehu organik prodhohet nga lëndë natyrore të papërpunuara (me origjinë bimore ose shtazore).

Shiko produktet
Ushqyes për rritjen

Ushqyes për rritjen

Ushqyesi për rritjen „BAC“ është prodhuar në mënyrë të tillë që të përmbushë të gjitha nevojat e kulturave tuaja gjatë procesit të rritjes.

Shiko produktin
PK Booster

PK Booster

Përdorimi i rritësit „BAC PK booster“ ka çuar në rezultate shumë të mira në kopshtarinë dhe bujqësinë angleze.

Shiko produktin
Amplifikatorë

Amplifikatorë

Jeni në kërkim të përforcuesve biologjikë për bimët? Ne ju vijmë në ndihmë për këtë. Ne disponojmë një gamë të gjerë përforcuesish biologjikë për bimët.

Shiko produktet
Scroll to top