Close sidebar navigation

Shkarkime

Skemat e kultivimit

Kur dëshironi t’i kultivoni vetë bimët, padyshim nuk dëshironi që kjo iniciativë të dështojë. Për këtë arsye ne ju rekomandojmë përdorimin e një skeme të favorshme kultivimi.

Shkarko

Faqet e sigurisë

Duke qenë se produktet tona mund të përmbajnë lëndë apo preparate të rrezikshme, ne vëmë në dispozicionin tuaj faqet me informacione mbi sigurinë.

Shkarko

Pamje të produkteve

Për çdo produkt disponohen pamje. Ato mund t’i shkarkoni nëpërmjet faqes sonë të internetit.

Shkarko

Logoja dhe stili i BAC Online

Logoja dhe dokumentet mbi pamjen e faqes sonë janë të lira për t'u ngarkuar në çdo kohë.

Shkarko

BAC Spring Campaign

Shkarko imazhet e fushatës së Pranverës.

Shkarko

Rrjetet sociale

Qëndroni të përditësuar duke na ndjekur!

Kontakt

BG Products BV
Spectrumlaan 39
2665 NM  Bleiswijk
Holandë

+31 (0)182 - 687 530
info@baconline.nl

Scroll to top