• Header-Toevoegingen-5.jpg

Produktet > Produkte minerale > Ushqyes ekstra

pH -

pH -

pH- shumë i përqendruar për uljen e vlerave të pH-së.

Shiko produktin
pH +

pH +

pH+ shumë i përqendruar për rritjen e vlerave të pH-së.

Shiko produktin
Plant Vitality Plus

Plant Vitality Plus

Ushqyesi „vitality plus“ mund të përdoret gjatë të gjitha cikleve të bimës.

Shiko produktin
Silica Power

Silica Power

Rritësi „Silicium“ përdoret si i tillë përgjatë gjithë ciklit të bimës. Ai aktivizon gjallërinë e tokës dhe forcon qelizat bimore.

Shiko produktin

Ushqyes shtesë

Jeni në kërkim të ushqyesve që stimulojnë dhe forcojnë bimët tuaja gjatë çdo faze? „BAC Online“ ju ofron ushqyes shtesë, të cilët mund t’i përdorni gjatë rritjes së bimëve tuaja.

Vlerat e pH të bimëve tuaja janë të ulëta ose të larta apo bimët tuaja kanë nevojë për një nxitje që ndihmon në rritjen e tyre? Në këtë rast përdorni një nga produktet si më poshtë.

Ushqyes shtesë „BAC“:

Keni nevojë për këshilla mbi përdorimin e këtyre produkteve?
Kontaktoni një nga këshilluesit tanë në numrin e telefonit +31 (0)182 - 687 530 ose dërgoni pyetjet tuaja nëpërmjet formularit të kontaktit.

Qendra e dijes

Bashkëpunëtorët e „BAC“ zotërojnë njohuri të shumta në fushën e kultivimit të kulturave bujqësore. Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju njohuritë tona.

Në rast se keni pyetje në lidhje me produktet tona ose kur dëshironi të këshilloheni në lidhje me përdorimin e këtyre produkteve, mund të komunikoni me ne në çdo kohë.

Qendra e dijes

Scroll to top