Close sidebar navigation

Blog

Çfarë është fotosinteza (procesi i marrjes së dioksidit të karbonit)

Blog-Wat-is-fotosynthese.jpg06 dec Një bimë mund të kryejë procesin e fotosintezës në pjesët e saj jeshile me ndihmën e kloroplasteve. Qëllimi është prodhimi i sheqerit (glukozës) dhe prodhimi i oksigjenit (O2). Për të kryer ... Lexoni më shumë

Avantazhet e „Mycorrhiza“

mycorrhiza06 dec Edhe pse kur mendoni për mykun ajo që keni parasysh është myku te buka apo te një portokall i prishur, mund të themi se ka lloje të ndryshme të tij. Dhe këtu do të flasim për llojet që jetojnë në ... Lexoni më shumë

Rrjetet sociale

Qëndroni të përditësuar duke na ndjekur!

Kontakt

BG Products BV
Edisonstraat 16N
2809 PB  Gouda
Holandë

+31 (0)182 - 687 530
info@baconline.nl

Scroll to top